Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.Προσωρινή ρύθμιση κατάστασης. Δικαίωμα ομορρύθμου εταίρου για πληροφορίες και έλεγχο των βιβλίων της ΟΕ (755ΑΚ).Περιεχόμενο του δικαιώματος και αίτημα ελέγχου όλων των βιβλίων

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ...

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (755 ΑΚ, 731 επ, ΚΠολΔ)

Του ... ομόρρυθμου μέλους και συνδιαχειριστή της Ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «.....

ΚΑΤΑ

1) Τ...., Ομόρρυθμου μέλους Εκπροσώπου και συνδιαχειρίστριας της Ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία ....

2) της Ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία .....

 ....

Σύσταση εταιρείας.... Έτσι με την τελευταία ανωτέρω από .. τροποποίηση καταστατικού, η 1η των καθ` ων εισήλθε στην ΟΕ ως ομόρρυθμο μέλος με ποσοστό 25% και επιπλέον οριστήκαμε και οι δύο ως διαχειριστές αυτής δυνάμενοι να ενεργούμε στο όνομα και για λογαριασμό της από κοινού ή και ο καθένας χωριστά.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα, η ανωτέρω συνδιαχειρίστρια, ανέλαβε εν τοις πράγμασι και αποκλειστικά την οικονομική διαχείριση της ΟΕ και των εταιρικών υποθέσεων, αφού ο δικός μου τομέας δραστηριότητας στην εταιρία ήταν στον τεχνικό τομέα αυτής και στις εξωτερικές εργασίες και δραστηριότητες και συγκεκριμένα ανέλαβε και χειρίζονταν τα θέματα της οικονομικής διαχείρισης της εταιρείας που συνεπάγονται δαπάνες και εισπράξεις και δη το ταμείο, δηλ. τις πληρωμές και τις εισπράξεις, την έκδοση επιταγών εκ των μπλόκ της εταιρείας,  τις συναλλαγές με τις τράπεζες και τις αναλήψεις και καταθέσεις χρημάτων, αλλά και την τήρηση των βιβλίων εσόδων-εξόδων της εταιρίας μας και της εγγραφής και καταχώρησης των σχετικών παραστατικών και εν γένει των λογιστικών βιβλίων επίσημων και πρόχειρων, εγγράφων, αρχείων και φορολογικών στοιχείων της ΟΕ, τα οποία διακρατούσε μαζί με τα μπλόκ των επιταγών και την σφραγίδα της ΟΕ στην κατοχή της.

  Επιπλέον, στη συνέχεια μίας πρακτικής που είχε διαμορφωθεί από τους προηγούμενους διαχειριστές από τη σύσταση της εταιρείας, σημείωνε σε πρόχειρο τετράδιο υπό τη μορφή εσόδων, εξόδων και υπολοίπου του ταμείου της ΟΕ τα σχετικά κονδύλια και επι τη βάσει αυτού, ανα εβδομάδα περίπου γίνονταν και η διανομή του «βδομαδιάτικου» στους εταίρους, χωρίς όμως την επίδειξη των σχετικών παραστατικών εγγράφων του λογαριασμού (π.χ για τα έσοδα, εμβάσματα πληρωμών και αποδείξεις, για τα έξοδα, έκδοση και πληρωμή επιταγών ή κατάθεση σε λογαριασμό, επίδειξη παραστατικών κλπ).

Επίσης, καθ` όλο το άνω διάστημα μέχρι και σήμερα, όπως ακριβώς έκαναν στα πλαίσια της ίδιας πρακτικής και οι προηγούμενοι διαχειριστές, κατέγραφε και λειτουργούσε και  βιβλίο «παρτίδας», στο οποίο σημείωνε ανάλογα με τις καθημερινές συναλλαγές, την παραγγελία του πελάτη, το ποσό της χρέωσης-αντιτίμου για την παραγγελία και το ποσό της τυχόν προκαταβολής ή καταβολής, των τμηματικών καταβολών και της τυχόν εξόφλησης.

Όμως τον Ιούλιο του 2019 εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι  εκδόθηκαν από την υπάλληλο και γραμματέα της εταιρίας ...., δύο μεταχρονολογημένες επιταγές έκδοσης της ΟΕ ποσού 4.000€ έκαστη εις δ/γήν  της εταιρείας ... με ημερομηνίες αν και δεν είχα ενημερωθεί ούτε και προφορικά από την ανωτέρω, αλλά ούτε και είχα λάβει γνώση των σχετικών παραστατικών εγγράφων που θα δικαιολογούσαν αυτές τις συναλλαγές, οι οποίες έτσι ήταν καθαρά δική της αυθαίρετη πρωτοβουλία.  

 

          Επιπλέον, μετά από έρευνά μου στους λογαριασμούς που τηρεί η ΟΕ στις τράπεζες με τις οποίες συναλλάσσεται και καταγράφονται και οι καταθέσεις που γίνονται σ` αυτήν από πελάτες, ανακάλυψα ότι από τις αρχές του 2014, όταν δηλ. την οικονομική διαχείριση είχε αποκλειστικά ο προηγούμενος διαχειριστής και σύζυγός της ..., ενώ εμφανίζονταν καταχωρήσεις-εγγραφές εμβασμάτων διαφόρων ποσών από τρίτους πελάτες, ωστόσο είτε ολικά είτε μερικώς, δεν είχαν καταχωριστεί ως έσοδα της ΟΕ και για τα οποία επίσης, δεν είχα και δεν έχω ενημερωθεί μέχρι και σήμερα και έτσι αγνοώ αν προσμετρήθηκαν καν ή προσμετρήθηκαν με άλλο τρόπο ως έσοδα και εάν περαιτέρω διανεμήθηκαν ως κέρδη και εν γένει την οικονομική διαδρομή τους.

Αλλ` ούτε και είχα λάβει ποτέ γνώση και για την πορεία των πληρωμών που από το έτος 2014 διενεργούσε η ΟΕ με επιταγές συρόμενες από τους λογαριασμούς της, δηλ. ποιοι ήταν οι νόμιμοι δικαιούχοι (λήπτες ή κομιστές) και για ποια αιτία που σχετίζεται με τις συναλλαγές και τις υποθέσεις της ΟΕ και δικαιολογούνται από τα σχετικά παραστατικά και ούτε μου επέδειξε ποτέ ή κατ` άλλο τρόπο μου γνωστοποίησε, κατάσταση πληρωμών με βάση τις επιταγές και τα στοιχεία τους, ούτε και αν καταχωρήθηκαν όλες ή όχι είτε στα πρόχειρα σημειώματα ή στα βιβλία και άλλα σχετικά στοιχεία παραστατικών της ΟΕ.

Με αφορμή λοιπόν τα ανωτέρω γεγονότα, που συνακόλουθα μου προκάλεσαν, όπως και στον καθένα άλλωστε θα προκαλούσαν, τις σκέψεις και την υποψία ότι από τις αρχές του 2014 που ανακάλυψα τα ανωτέρω εμβάσματα στις τράπεζες, μπορεί να υπήρξαν συναλλαγές για εταιρικές υποθέσεις τις οποίες δεν μου είχε γνωστοποιήσει και δεν κατέγραψε στα ανωτέρω βιβλία, είτε επίσημα, είτε πρόχειρα, της ζήτησα τον Ιούλιο 2019 να μου χορηγήσει, άπαντα τα ανωτέρω επίσημα βιβλία εσόδων και εξόδων της εταιρίας, τα πρόχειρα τετράδια, τα βιβλία «παρτίδας», αλλά και κατάσταση για την έκδοση, τους αποδέκτες και την πληρωμή των επιταγών της ΟΕ και εν γένει όλα ανεξαιρέτως τα βιβλία και στοιχεία, έγγραφα, καταγραφές, για όλο το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως και την ημέρα εκείνη, τα οποία όπως ειπώθηκε διακρατούσε η ίδια, έτσι ώστε με την αντιστοίχιση τους, εξέταση και έλεγχο τους, να ενημερωθώ περί των πραγματικών οικονομικών δεδομένων της εταιρίας, της πορείας των συναλλαγών και των υποθέσεών της και συναφώς της οικονομικής της διαχείρισης, όπως δικαιούμαι από τη σύμβαση και το νόμο, αφού αν μη τι άλλο, αφενός μεν για τα χρέη της εταιρίας, τις επιταγές που αυτή εκδίδει και εν γένει για τις υποχρεώσεις της, υπέχω και εγώ ως ομόρρυθμο μέλος και διαχειριστής ατομική εις ολόκληρον και αλληλεγγύως αστική και ποινική ευθύνη, αφετέρου οπωσδήποτε, δικαιούμαι ως ομόρρυθμο μέλος και στα πραγματικά της κέρδη και έσοδα κατά το λόγο της μερίδος μου.  

           Όμως, παρά τα ανωτέρω αιτήματά μου, η καθ` ης με διάφορες προφάσεις αρνούνταν την ικανοποίηση του δικαιώματος μου. Ωστόσο, μετά από συνεχείς οχλήσεις μου και σε συνάντησή που είχαμε στο γραφείο του πληρεξουσίου δικηγόρου της περί τις αρχές Αυγούστου 2019 , υποσχέθηκε να το πράξει. Όμως παρά την υπόσχεσή της, και ενώ εύρισκε αρχικά διάφορες προφάσεις για να αποφύγει ή να καθυστερήσει εκ νέου την παράδοσή τους, εν τέλει και μετά από νέες οχλήσεις μου, ειδοποιήθηκα από τον δικηγόρο της ότι παρέδωσε σ` αυτόν προς ενημέρωσή μου και έλεγχο, μόνο «δύο-τρία βιβλία» όπως μου είπε, με αποτέλεσμα όπως είναι αυτονόητο, να μην είναι δυνατός αντικειμενικά ο έλεγχος και η εξέταση όλων των ανωτέρω εγγράφων και δια τούτο ούτε και η πλήρης και πραγματική γνώση και ο ορθός υπ` εμού έλεγχος των οικονομικών της δεδομένων και υποθέσεων της για όλο το ανωτέρω διάστημα. Για τον λόγο αυτό δεν τα παρέλαβα και άλλωστε αυτή ακριβώς η ενέργειά της, δηλ. η προσκόμιση «δύο τριών βιβλίων» μόνο καταδείκνυε αντικειμενικά την πρόθεσή της να εμποδίσει την άσκηση του δικαιώματος γνώσης και ελέγχου εκ μέρους μου αποκρύπτοντας τα βιβλία και στοιχεία της επιχείρησης επίσημα και πρόχειρα και τις αποδείξεις των συναλλαγών και σύστοιχα της οικονομικής διαχείρισης.

Ενόσω δε ελάμβαναν χώρα τα ανωτέρω, η συμπεριφορά της καθ` ης, όσο και του συζύγου της ... πρώην ομόρρυθμου εταίρου ο οποίος, παρά την έξοδό του, εξακολουθεί να αναμειγνύεται  εν τοις πράγμασι στην δραστηριότητα της εταιρίας, δυναμίτιζε καθημερινά το κλίμα συνεργασίας και τις προσωπικές σχέσεις αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχουν σε μία προσωπική εταιρία για την ευόδωση του εταιρικού σκοπού, που σε συνδυασμό με την αδικαιολόγητη αντικειμενικά και με βάση την εταιρική σύμβαση και την καλή πίστη, άρνηση παράδοσης των ανωτέρω βιβλίων και στοιχείων της, επιδείνωσε και τις σχέσεις των εταίρων στον χώρο της εργασίας. Μάλιστα δε και ρηματικά ακόμη μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να πάρεις τα βιβλία, δεν πρόκειται να σου τα δώσουμε και άλλα παρόμοια. Έτσι, ενδεικτικά αναφέρω ότι την 29-8-2019 αφήρεσαν αδικαιολόγητα τα κλειδιά του οχήματος της εταιρίας για να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω για εργασίες της, ενώ την 30-8-2019 και περί ώρα 13.30 στα γραφεία της εταιρίας, επιτέθηκαν τόσο σε μένα όσο και στον υιό μου..., μας εξύβρισαν χυδαιότατα και επιχείρησαν να επιτεθούν εναντίον μου προκαλώντας μου σωματικές βλάβες και εν τέλει με εκδίωξαν από τα γραφεία.  

Επειδή σκοπός μου, παρά τα ανωτέρω προβλήματα και περιστατικά βίας, δεν ήταν να λυθεί η εταιρία, αλλά να διασωθεί  εφόσον είναι εφικτό η λειτουργία της, δια της ομαλοποίησης των σχέσεων και της εκ νέου οικοδόμησης εμπιστοσύνης κάτι που φυσικά θα επιτευχθεί ιδίως με την παράδοση και έλεγχο υπ` εμού των ανωτέρω βιβλίων και στοιχείων της εταιρίας έτσι ώστε όπως δικαιούμαι, να λάβω τη σχετική γνώση, επέδωσα στην ανωτέρω την από 2/9/2019 εξώδικη διαμαρτυρία, κλήση και επιφύλαξή μου, με την οποία καλούσα  την καθ` ης «όπως μου παραδώσετε εντός 3 ημερών όλα τα ανωτέρω βιβλία εσόδων και εξόδων και τις πρόχειρες αλλά αληθείς και πραγματικές καταγραφές αυτών για όλο το ανωτέρω διάστημα (σ.σ από το έτος 2014) μέχρι σήμερα, αλλά και τα μπλόκ επιταγών αυτής και τις ημερομηνίες και ποσά πληρωμής τους καθώς και τα σχετικά παραστατικά για την ανάγκη έκδοσής τους, συνταχθησομένου προς τούτο του σχετικού εγγράφου παράδοσης και παραλαβής ...»            Όμως η καθ` ης αρνήθηκε  και πάλι αδικαιολόγητα και αρνείται και μέχρι σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες οχλήσεις μου να ικανοποιήσει το ανωτέρω αίτημά μου. Έτσι, όταν ζήτησα την 24-9-2019 να μου γνωστοποιήσει τα εμβάσματα πελατών σε τραπεζικούς λογαριασμούς από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, αλλά και τα παραστατικά πληρωμής των επιταγών εκδόσεως ΟΕ στους δικαιούχους αυτών για την περίοδο του καλοκαιριού 2019 (Ιουλίου-Σεπτεμβρίου), μου απάντησαν «πολύ ξύνεσαι πήγαινε εσύ στις τράπεζες και στις εταιρείες και πάρτα»

          Επειδή σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 755 του Α.Κ. κάθε εταίρος έχει δικαίωμα να πληροφορείται αυτοπροσώπως για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων, να εξετάζει τα βιβλία και τα έγγραφα, καθώς και να καταρτίζει περίληψη της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας. Κάθε εταίρος ανεξάρτητα από το εάν είναι διαχειριστής ή όχι, έχει κατά την προαναφερόμενη διάταξη, που βρίσκει καθολική εφαρμογή στις προσωπικές εμπορικές εταιρείες, το δικαίωμα ελέγχου των εταιρικών υποθέσεων. Το δικαίωμα αυτό πηγάζει από την εταιρική συμμετοχή και στρέφεται, πλην του νομικού προσώπου της εταιρείας, και κατά παντός εταίρου, δεδομένου ότι ανήκει στην κατηγορία των εταιρικών δικαιωμάτων διοίκησης. Συγκεκριμένα αναλύεται κατά κύριο λόγο σε μια αξίωση ανοχής από τους λοιπούς εταίρους (διαχειριστές ή όχι) της γνώσης από τον δικαιούχο των εταιρικών υποθέσεων, δεν απαιτεί την επίκληση και απόδειξη εννόμου συμφέροντος και καλύπτει χρονικά ολόκληρη τη διάρκεια της εταιρείας, ασκούμενο δηλαδή και κατά την εκκαθάριση. Περιορισμοί στην άσκηση του δικαιώματος μπορεί να δικαιολογούνται εφόσον επιβάλλεται από ένα ειδικό συμφέρον της εταιρείας (π.χ. συμφέρον μυστικότητας) ή όταν οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για ανταγωνιστικούς σκοπούς (Λιακόπουλος σε Απ. Γεωργιάδη-Μιχ. Σταθόπουλο, ΕρμΑΚ, Ειδικό Ενοχικό, τόμος IV, άρθρο 755, παρ. 1 και 2, σελ. 41). Το δικαίωμα ελέγχου περιλαμβάνει την εξουσία μελέτης όλων ανεξαιρέτως των βιβλίων και εγγράφων της εταιρείας, έστω και απόρρητων και ανεπίσημων τηρούμενων, που πραγματοποιείται στα γραφεία της εταιρείας, κατά την καλή πίστη, όμως, και εκτός αυτών. Αντικείμενο του δικαιώματος ελέγχου και πληροφόρησης είναι κάθε εταιρική υπόθεση, κάθε τι που έχει κάποιο δεσμό με την εταιρική δραστηριότητα και σκοπό, είτε σχετίζεται με την εσωτερική είτε με την εξωτερική δραστηριότητα της εταιρίας (συμβάσεις ή σχέσεις με τρίτους ή συνδεδεμένες επιχειρήσεις, πελάτες, προμηθευτές) (Ν. Ρόκας, Το Δίκαιο των Προσωπικών Εταιριών. τ.1, εκδ. 2001,  Κεφ.Α, σελ. 83). Για το σκοπό αυτό πρέπει να παρέχεται στον εταίρο η δυνατότητα να κρατάει σημειώσεις, να αντιγράφει τα σχετικά τμήματα των βιβλίων και εγγράφων και σύμφωνα με τις σημερινές τεχνικές εξελίξεις να φωτοτυπεί τα αναγκαία έγγραφα με έξοδά του, υπό την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για έγγραφα άσχετα με την περιουσιακή κατάσταση της εταιρείας ή απόρρητα. Κατά τις περιστάσεις ο εταίρος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κατά τον έλεγχο, με έξοδά του και δική του ευθύνη, τις υπηρεσίες προσώπων με ειδική κατάρτιση (ελεγκτών, λογιστών κ.α.) ή κατ’ εξαίρεση να ασκεί τον έλεγχο με αντιπρόσωπο όταν η αυτοπρόσωπη ενέργεια είναι ιδιαίτερα δυσχερής. Είναι, δε, δυνατή και η δικαστική επιδίωξη της ελεύθερης άσκησης του δικαιώματος ελέγχου του εταίρου (Πολ.Πρ.ΑΘ. 3109/2014, 1116/2010 Τ.Ν.Π. ΝΟΜΟΣ, Β. Βαθρακοκοίλης, ΕΡΝΟΜΑΚ, Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο, τόμος γ, ημίτομος γ, άρθρο 755, αριθ. 1, 2 και 7, σελ. 83-85). Ο φορέας δε του δικαιώματος μπορεί να ζητήσει και προσωρινή προστασία κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων (Ν. Ρόκας, Το Δίκαιο των Προσωπικών Εταιριών. τ.1, εκδ. 2001,  Κεφ.Α, σελ. 84, όπου και νομολογία. ΜΠρΑθ 9719/2000, ΠΠρΑθ 17/1984, ΜΠρΑθ 2997/1995, ΝΟΜΟΣ). Υπόχρεος είναι το νομικό πρόσωπο της εταιρείας μέσω του διαχειριστή της ως οργάνου της (Ρόκας, ό.α σελ. 84). 

          Επειδή κατά τα ανωτέρω η καθ` ης διαχειρίστρια και εκπρόσωπος της ΟΕ, καθιστά αδικαιολόγητα, παράνομα και αυθαίρετα αδύνατη την άσκηση του δικαιώματός μου ελέγχου και πληροφόρησης, αποκρύπτοντας τα ανωτέρω έγγραφα εν γένει στοιχεία της ΟΕ που όμως σχετίζονται άμεσα με την περιουσιακή κατάσταση της εταιρείας και την απεικονίζουν και μου στερεί έτσι την κατά την εταιρική σύμβαση και νόμω (288, 281, 755ΑΚ) εξουσία μελέτης και ελέγχου όλων ανεξαιρέτως των ανωτέρω εγγράφων από την ....εως και σήμερα και έτσι καθιστά αδύνατη την γνώση υπ` εμού της πορείας των εταιρικών υποθέσεων.

          Επειδή κατά ταύτα, νόμιμη συντρέχει περίπτωση να ληφθούν   ασφαλιστικά μέτρα με την μορφή της ρύθμισης της κατάστασης (731 ΚΠολΔ επ.) για το εν λόγω ασφαλιστέο δικαίωμά μου ως ομορρύθμου μέλους, του ελέγχου και πληροφόρησης, συντρέχει δε προς τούτο επείγουσα περίπτωση, αφού μέχρι να εκδοθεί εκτελεστή απόφαση κατά την οικεία διαγνωστική δίκη, θα παρέλθει μακρός χρόνος και συνεπώς θα εμφιλοχωρήσουν σοβαροί κίνδυνοι τόσο για τα συμφέροντα της εταιρίας  όσο και τα ατομικά μου δικαιώματα, λαμβανομένης υπόψη της αλληλέγγυας και εις ολόκληρον ευθύνης μου και επιπλέον συνεπεία της ανωτέρω αρνήσεως, αλλά και της προηγηθείσης ανωτέρω βίαιης συμπεριφοράς της, επίκεινται μετά βεβαιότητας έριδες και διαπληκτισμοί που θα πλήξουν έτι περαιτέρω τις προσωπικές σχέσεις των εταίρων επι ζημία φυσικά των συμφερόντων της εταιρίας και της περαιτέρω πορείας της, ο οποία αυτονόητα, προϋποθέτει την ύπαρξη αδιατάρακτων τέτοιων σχέσεων.

Επειδή το δικαστήριό σας είναι αρμόδιο καθ` ύλην και τόπο (682 επ, 731 επ ΚΠολΔ)

Δια ταύτα και τα κατά τη συζήτηση προστεθησόμενα και με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου

ΑΙΤΟΥΜΑΙ:

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτησή μου. Να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα. Να υποχρεωθεί η καθ` ης σε ανοχή ώστε να μπορέσω να ελέγξω αυτοπρόσωπα και συνεπικουρούμενος από τον ιδιώτη λογιστή..., ή άλλον που θα ορίσει το δικαστήριό σας λόγω της φύσης και του είδους του ελέγχου (λογιστικά), την πορεία των εταιρικών υποθέσεων της 2ης των καθ` ων ΟΕ και να λάβω γνώση του περιεχομένου όλων ανεξαιρέτως των ανωτέρω επίσημων και ανεπίσημων και πρόχειρων βιβλίων, εγγράφων, καταστάσεων, τραπεζικών λογαριασμών καταθέσεων και αναλήψεων της ΟΕ, καθώς και κατάσταση-αρχείο των επιταγών και των αιτιών-παραστατικών έκδοσής τους και των ληπτών τους, και εν γένει  όλων των λογιστικών βιβλίων, εγγράφων στοιχείων, φορολογικών της βιβλίων, αρχείων και αποδείξεων των συναλλαγών της, έγγραφων και ηλεκτρονικών, που αφορούν στην διαχείριση της ΟΕ από την 1-1-2014 και για όλο ανεξαιρέτως το ανωτέρω διάστημα μέχρι την συζήτηση της παρούσης, άλλως μέχρι και σήμερα, δια της προσκομίσεως στα γραφεία της εταιρίας απάντων τούτων από την καθ` ης και να φωτοτυπήσω τα αναγκαία έγγραφα ως εκ τους είδους και της φύσεως του ελέγχου των εγγραφών, της πολυπλοκότητας και της ποσότητας των στοιχείων.

Να απειληθεί εναντίον της χρηματική ποινή υπέρ εμού ποσού 100.000€ καθώς επίσης και να απαγγελθεί προσωπική κράτησή της ενός (1) έτους εάν δεν ανεχθεί ή παρεμποδίσει την υπ` εμού άσκηση του ανωτέρω δικαιώματος ελέγχου και πληροφόρησης κατά παράβαση του διατακτικού της εκδοθησόμενης απόφασης, αλλά και δια πάσα εν τω μέλλοντι διατάραξη και παρεμπόδιση. Να καταδικαστούν στην δικαστική μου δαπάνη.  

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΡΟΝΤΟΣ

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013