Μηνύσεις / Εγκλήσεις

Μηνύσεις / Εγκλήσεις (28)

31 Ιουλίου 2022 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ....

ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

....

Καρδίτσα 30-7-2022

          Αρνούμαι με αγανάκτηση την κατηγορία περί κλοπής ηλ. ρεύματος. .

          Σε ποινικό – δικονομικό επίπεδο:

          Το όποιο αδίκημα παρεγράφη. Η κλοπή όπως και η ρευματοκλοπή, είναι έγκλημα στιγμιαίο και όχι διαρκές. Χρόνος τέλεσης είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ο δράστης με μυϊκή πράξη καταλύει την κατοχή τρίτου επι του πράγματος και θεμελιώνει δική του με σκοπό την παράνομη ιδιοποίηση του. Είναι αδιάφορο εάν η τελευταία θα επιτευχθεί, εάν όμως γίνει, δεν εξακολουθεί το αδίκημα και δεν μετατρέπεται σε διαρκές.

18 Σεπτεμβρίου 2018 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΑΤ ++

ΕΓΚΛΗΣΗ

Των

1) ++ του ++, με Α.Δ.Τ. ++/Τ.Α. ++, Α.Φ.Μ. ++, Δ.Ο.Υ. ++, κάτοικος ++ και 2) ++, με Α.Δ.Τ. ++/Τ.Α. ++, ΑΦΜ ++, Δ.Ο.Υ. ++, κατοίκου ομοίως

Κατά των

1) ++ του ++ και 2) ++ του ++, κατοίκων ++

3) κατά παντός τρίτου δράστη και συμμετέχοντος

++ +++/++/2018

Οι εγκαλούσες, διανέμουμε μόνιμα στην ισόγεια μονοκατοικία ιδιοκτησίας της πρώτης από εμάς επι της συμβολής των οδών ++ στο ++. Αποτελεί την μόνη και κύρια κατοικία μας με κέντρο την οποία, οικοδομήσαμε την οικογενειακή, προσωπική και κοινωνική μας ζωή και σχέσεις. Η πρόσβαση δε σ` αυτήν είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο κύριων ισόγειων εισόδων (αυλόπορτες) ευρισκομένων επί της οδού ++ (πλάτους λιγότερο από 5 μέτρα).  

Ακριβώς απέναντι από την οικία μας και από τις εισόδους αυτής, δηλ. στον αριθμό ++ επί της οδού ++, βρίσκεται 3όροφη οικοδομή ιδιοκτησίας της οικογένειας των εγκαλουμένων. Στο οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου κατοικούν εδώ και πόσο χρόνο οι εγκαλούμενοι που είναι σύζυγοι, ενώ στο 2ο και 3ο όροφο άλλοι συγγενείς τους.

Την ++-++-18 οι εγκαλούμενοι, ενεργώντας από κοινού εγκατέστησαν στο εξωτερικό στηθαίο του μπαλκονιού του 1ου ορόφου όπου κατοικούν, δύο μόνιμες και σταθερές κάμερες βιντεοσκόπησης εξωτερικού χώρου, οι οποίες, ως εκ της τοποθετήσεώς των, εστιάζουν στις δημόσιες οδούς ++, ++ και ++, στα πεζοδρόμια αυτών, αλλά και στις παράπλευρες αλλά και έναντι ιδιωτικές κατοικίες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η δική μας με τις ανωτέρω εισόδους πρόσβασής της, αφού η κατοικία μας έχει πρόσοψη επί της οδού ++, τουλάχιστον 20 μέτρων.

Δηλ. είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό του ακινήτου (στηθαίο μπαλκονιού 1ου ορ.) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συλλέγουν (αλλά και να καταγράφουν και μεταδίδουν κατά τα κατωτέρω αναφερόμενα), δεδομένα εικόνας και ήχου από το εξωτερικό του ακινήτου και περιμετρικά αυτού, δηλ. από τις ανωτέρω δημόσιες οδούς και ιδιωτικές κατοικίες τρίτων και δεν εστιάζουν στον εσωτερικό του ακινήτου τους.

28 Νοεμβρίου 2016 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ++++

Της ++ του ++, κατοίκου ++, ++ με αδτ ++ και ΑΦΜ ++

ΚΑΤΑ

1) ++, κατοίκου ++, ++, μαιευτήρος- χειρούργου γυναικολόγου ιατρού.

2)  ++, ιατρού - αναισθησιολόγου, κατοίκου ++.

3) ++, συνταξιούχου, κατοίκου  ++,

4) ++, Ιατρού, κατοίκου ++,  

5)++, Ιδιωτικής υπάλληλου, κατοίκου ++, νόμιμων καταστατικών εκπροσώπων (Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και μελών αντιστοίχως) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία: ++ 

  Ούσα 31 ετών, απόλυτα υγιής και έγκυος  στο πρώτο αναμενόμενο τέκνο μου, από τον γάμο μου με τον σύζυγό μου ++ τελεσθέντα την ++ στην ++ και με πιθανή ημερομηνία τοκετού την 5-9-2016, κατά τις εκτιμήσεις του αναλαβόντος την παρακολούθηση-θεραπεία μου και εν γένει επιτυχή διαδικασία τοκετού μου, ιατρού μαιευτήρα – χειρούργου γυναικολόγου ++, μετέβην, κατόπιν συστάσεως και υποδείξεώς του την Παρασκευή 26-8-2016 και ώρα 8η πρωινή στο ανωτέρω μαιευτήριο-κλινική ΑΕ που εκπροσωπείται νόμιμα από τους ανωτέρω, προκειμένου εκεί να διενεργηθεί ο τοκετός μου με καισαρική τομή, αφού ο μαιευτήρας μου με είχε πείσει για το ακίνδυνο και σύνηθες της επέμβασης και τον οποίον εμπιστεύθηκα λόγω της ειδικότητας και πολύχρονης εμπειρίας του ως μαιευτήρος, στην οποία και απέβλεπα και γι` αυτό εξ` άλλου συμφώνησα να τον πληρώσω το ποσό των +€. Η ανωτέρω κλινική ΑΕ, σκοπός της οποίας με βάση το καταστατικό της, είναι η εκμετάλλευση μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής αλλά και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών κάθε μορφής και έχουσα κέρδος από τον τοκετό και νοσηλεία μου, θα παρείχε, κατά τον ανωτέρω χρόνο και για τον ανωτέρω τρόπο τοκετού, σύμφωνα με το σκοπό και το αντικείμενο της και στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της και του προγραμματισμού της και κατά τα συμφωνηθέντα μεταξύ τους, στον μαιευτήρα ιατρό μου, όπως φυσικά και στον αναισθησιολόγο ιατρό που επέλεξε ο μαιευτήρας μου για την αναγκαία τοπική νάρκωση μου, τα αναγκαία μέσα, εφόδια και εν γένει υλικοτεχνική υποδομή (χειρουργείο, εργαλεία, μηχανήματα, φάρμακα κλπ), αλλά και παραϊατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό (νοσοκόμα, μαία κλπ), για την επιτυχή διενέργεια του εγχειρήματος, ήτοι για όλες τις ιατρικές (διαγνωστικές/θεραπευτικές) πράξεις για την επιτυχή διενέργεια της τοπικής αναισθησίας, της καισαρικής τομής, του τοκετού, της νοσηλείας μου και φυσικά του μετεγχειρητικού ελέγχου και της παρακολούθησής μου και οι οποίοι (ιατροί) είχαν έτσι δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν, εντασσόμενοι φυσικά στο πρόγραμμα της κλινικής η οποία θα εισέπραττε χωριστή αμοιβή από εμένα (πελάτη του ιατρού) για την εκ μέρους μου χρησιμοποίηση όλων των υπηρεσιών της κλινικής. 

29 Μαϊος 2016 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ +++

ΕΓΚΛΗΣΗ 

1) +++2)++3)+++

ΚΑΤΑ

+++++

          Οι εγκαλούντες διαβιούμε και διαμένουμε μονίμως και κυρίως σε ακίνητο έκτασης 6.417,48 τ.μ. με αρ. τεμ. 468, κείμενου στην ανωτέρω θέση +++, ανήκον στην κυριότητα του πρώτου από εμάς, δυνάμει του με αρ. ++ παραχωρητηρίου της Δ/νσης Γεωργικής Ανάπτυξης της ++ νομίμως μεταγραφέντος ++ και το οποίο συνορεύει γύρωθεν++ και δυτικά επι πλευράς 101,55μ. με ακίνητο του πρώτου των εγκαλουμένων, από το οποίο διαχωρίζεται εν μέρει με απλή φράχτη. Το ακίνητο αυτό, το  σχήμα, η θέση του και σε σχέση με το ακίνητο του πρώτου εγκαλουμένου αλλά και τα όριά του, όπως και ο ανωτέρω χωματόδρομος-παράδρομος νότια αυτού, απεικονίζονται με τα στοιχεία ΒΓΔΕΑΒ στο από Μαΐου 2016 τοπογραφικό διάγραμμα του τοπογράφου μηχανικού ++ που επισυνάπτεται παραπόδας της κατωτέρω αναφερόμενης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

17 Μαϊος 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ +++++

ΕΓΚΛΗΣΗ

Του  σωματείου (ν.π) με την επωνυμία «++++» που εδρεύει +++ και εκπροσωπείται κατά νόμω και με βάση το καταστατικό του από τον+++

ΚΑΤΑ

++++

Καρδίτσα ++++2015

                                                 

          Αποτελώ κυνηγετικό σύλλογο, νόμιμα συσταθέντα δι` ΥΑ. Ο εγκαλούμενος ήταν διοικητικός μου υπάλληλός με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας από το 1997 και απελύθη την ++++2013 καθόσον προέβην στην καταγγελία της σύμβασής του. Λόγω της ιδιότητας του και των ανατειθεμένων σ` αυτόν καθηκόντων από την εργασιακή μας σχέση, είχε πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα κυριότητάς μου που αφορούν την λειτουργία του Συλλόγου καθώς και στην λειτουργία και απόδειξη της μεταξύ μας εργασιακής σχέσης, όπως βιβλία υπερωριών, αδειών και ληφθεισών αδειών, αφού άλλωστε στα πλαίσια της εργασιακής μας σχέσης ήταν επιφορτισμένος με το καθήκον να τα συμπληρώνει, επικαιροποιεί και φυσικά να φροντίζει για την ασφαλή διατήρησή των και παραμονή των, όπως και κάθε άλλου εγγράφου, στο ειδικό χώρο φύλαξης των εγγράφων μου στο ακίνητο που διατηρώ στην οδό ++++

          Εν τούτοις ο εγκαλούμενος κατά την αποχώρησή του συνεπεία απόλυσης την ++++2013, αφήρεσε και έλαβε στην κατοχή του το βιβλίο υπερωριών, το βιβλίο αδειών και το βιβλίο ληφθεισών αδειών από το ανωτέρω γραφείο μου και από το χώρο που φύλασσα αυτά, εν αγνοία μου και χωρίς φυσικά την εντολή, την συναίνεση ή έγκριση μου, τα οποία όπως ειπώθηκε, ανήκουν σε μένα και τηρούσα επικαιροποιημένα ανελλιπώς για τις αντίστοιχες αιτίες δηλ. για να καταγράφω τις υπερωρίες του και τις δικαιούμενες και ληφθείσες άδειες.

26 Μαρτίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ+++

ΜΗΝΥΣΗ

1)Του +++

2)Της +++

ΚΑΤΑ

Της+++ νομίμου καταστατικού εκπροσώπου και Προέδρου του ΔΣ και Δ/ντος συμβούλου της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «+++», που εδρεύει στο ++++

 

Καρδίτσα 27/3/2015

                                                Ι

Είμαστε παραγωγοί αγροτικών προϊόντων και Δυνάμει προφορικών συμφωνιών πώλησης που καταρτίστηκαν μεταξύ του πρώτου εξ` ημών, παραγωγού βιομηχανικής ντομάτας και της ανωτέρω μηνυομένης ως νομίμου καταστατικού εκπροσώπου της ανωτέρω εταιρίας και για λογαριασμό της (που, με βάση το καταστατικό της τροποποίησε την επωνυμία της από  «+++», ως ανωτέρω και δημοσιεύτηκε τούτη η τροποποίηση στο με αρ. φύλλου ΦΕΚ +++ προσαγόμενο με επίκληση), τις παρακάτω αναφερόμενες ημερομηνίες του έτους 2012 στην ++++, επώλησα και παρέδωσα σ` αυτήν για τις ανάγκες της εμπορίας και βιομηχανικής της παραγωγής (βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας κλπ), τις παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενες ποσότητες καθαρής βιομηχανικής τομάτας εσοδείας 2012, με τις κάτωθι ρητά συμφωνηθείσες τιμές ανά μονάδα (κιλό) κάθε φορά, όπως τούτα εμφαίνονται αναλυτικά και στα κάτωθι παραστατικά τιμολόγια –ΔΑ που προσάγω και επικαλούμαι, ήτοι

08 Μαϊος 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ +++

ΕΓΚΛΗΣΗ

+++

 ΚΑΤΑ

 +++

 Καρδίτσα 3/5/2014

 

           Ο εγκαλούμενος εξέδωσε εναντίον μου την με αρ. +++ δ/γή πληρωμής του κ. δικαστή του Μον.Πρωτ.Καρδίτσας και μου επέδωσε τούτη με την από 18/2/2014 επιταγή προς πληρωμή κάτωθι του αντιγράφου του α` εκτελεστού απογράφου αυτής με αρ. +++, για ποσό συνολικά 51.770,24€, ήτοι για κεφάλαιο 45.000€, για τόκους συνολικά μέχρι 18/2/2014 4.416,10€, πλέον επιταχθέντων τόκων μέχρι την εξόφληση, για δικαστική δαπάνη 1.212,64€ και για τέλος απογράφου, χαρτοσήμανση, σύνταξη επιταγής και επίδοση, συνολικά 1.141,5€ και τούτα νομιμότοκα μέχρι την εξόφληση. 

 Η άνω δ/γή πληρωμής εκδόθηκε με βάση την από 10/2/2014 κατατεθείσα στο Μον.Πρωτ.Καρδίτσας, αίτηση του εγκαλουμένου και τις αναφερόμενες σ` αυτή τρείς συν/κές που, κατά τους ισχυρισμούς του, εξέδωσε ο ίδιος εις δ/γήν του στην +++ την 30/9/2011 και αποδέχθηκα εγώ αυθημερόν και στον ίδιο τόπο δηλ. α) συναλλαγματική ποσού έντεκα χιλιάδων ευρώ (11.000€) με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 30/10/2012, β) συναλλαγματική ποσού δέκα επτά χιλιάδων ευρώ (17.000€) με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 30/11/2012 και γ) συναλλαγματική ποσού δέκα επτά  χιλιάδων ευρώ (17.000€) με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 30/12/2012 και συνολικά 45.000€, οι οποίες δεν πληρώθηκαν κατά το φερόμενο χρόνο λήξης τους.

          Με βάση αυτή την δ/γή πληρωμής και την ανωτέρω πράξη εκτέλεσης επισπεύδει εναντίον μου αναγκαστική εκτέλεση.

 Η σύζυγός μου ++++, δανειζόταν κατά καιρούς διάφορα χρηματικά ποσά από τον εγκαλούμενο, που είναι συγχωριανός μας για την κάλυψη διαφόρων αναγκών της από δάνεια σε τράπεζες, αλλά και για τις ανάγκες του επαγγέλματός της, καθόσον διατηρεί από το 2000 στην +++ κατάστημα με είδη δώρων, ενώ για το διάστημα από 2002 έως και τέλος 2012 διατηρούσε και εκμεταλλεύονταν και περίπτερο στο ίδιο χωριό.

Συγκεκριμένα κατά το διάστημα από 15-7-2010 έως και 26/3/2012 είχε δανειστεί περιοδικά το ποσό των 44.000€ (Εντός του έτους 2010 είχε δανειστεί περιοδικά 50.000€. Απ` αυτά εντός του έτους 2011, επιστράφηκαν-αποδόθηκαν 30.000€ και απέμεινε υπόλοιπο 20.000€. Στις αρχές του έτους 2012 δανείστηκε εκ νέου και άλλες 24.000€ και έτσι το συνολικό εναπομείναν υπόλοιπο-οφειλόμενο ανήλθε σε 44.000€.)

28 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΓΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ:

1.++++

ΚΑΤΑ ΤΩΝ:

1.+++

Καρδίτσα ++

 

 

          Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι +++ και ασχολούμαστε βιοποριστικά με την γεωργία και την καλλιέργεια των κτημάτων μας στην ευρύτερη περιοχή του χωριού. Συγκεκριμένα ο 1ος απο εμάς καλλιεργώ και εκμεταλλεύομαι εμπορικά τα προιόντα απο 2.500 κλήματα σταφυλιών,40 δένδρα αχλαδιάς,3 δένδρα μηλιάς,10 δένδρα γερμαδιάς,15 δένδρα ελιάς και 3 δένδρα καρυδιάς,ο 2ος απο εμάς 1.200 κλήματα σταφυλιών,50 δένδρα ελιάς,10 δένδρα μηλιάς και 10 δένδρα γερμαδιάς,ο 3ος απο εμάς,1000 κλήματα σταφυλιών,3 δένδρα συκιάς,3 δένδρα αχλαδιάς,10 δένδρα ελιάς,2 δένδρα κερασιάς,1 δένδρο κορομηλιάς και 3 δένδρα μηλιάς,ο 4ος απο εμάς 2.500 κλήματα σταφυλιών και ο 5ος απο εμάς 1.800 κλήματα σταφυλιών,7 δένδρα μηλιάς,3 δένδρα αχλαδιάς και 2 δένδρα κερασιάς.

          Περί τα μέσα Ιανουαρίου +++  η 1η εγκαλουμένη,που είναι μόνιμη κάτοικος ++ και γνωστή σε μάς,με σκοπό αν αποκομίσει οικονομικό όφελος,επώλησε στον μεν 1ο,4ο και 5ο απο εμάς,απο  2 δοχεία των 5 κιλών  και στον  2ο και 3ο απο εμάς , απο 1 δοχείο των 5 κιλών του γεωργικού φάρμακος,όπως μας διαβεβαίωσε δολίως η εγκαλουμένη ότι περιέχουν τα δοχεία αυτά,"ΡΑΟΥΝΤΑΠ",αν και γνώριζε ότι τα δοχεία δεν περιέχουν το φάρμακο αυτό αλλά έτερο επικίνδυνο για την ζωή,την υγεία και τα κτήματά μας,γεωργικό φάρμακο,όπως κατωτέρω αποδείχθηκε, αντί του τιμήματος των +++ ανα δοχείο.Το γεωργικό αυτό φάρμακο,υπο την ονομασία "ΡΑΟΥΝΤΑΠ" ήτο γνωστό σε μάς απο προηγούμενη χρήση του,είναι ευρέως διαδεδομένο στο εμπόριο και χρησιμοποιείται στις ανωτέρω καλλιέργειες για την καταπολέμηση των ζιζανίων των κτημάτων(αγριόχορτα κλπ) και ακριβώς γι` αυτό προέβημεν στην αγορά του,πειθόμενοι στις απατηλές,δόλιες και παραπλανητικές διαβεβαιώσεις και παραστάσεις της εγκαλουμένης περί της ταυτότητας του φαρμάκου ως "ΡΑΟΥΝΤΑΠ",η οποία επίπλέον γνώριζε ότι θα το χρησιμοποιούσαμε για να ραντίσουμε με αυτό τα κτήματά μας,ερχόμενοι σε άμεση επαφή με αυτό.

          Πράγματι περί τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου +++ ραντίσαμε τα κτήματά μας και συγκεκριμένα ο 1ος 8 στρέμματα,ο 2ος 5 στρέμματα,ο 3ος 3 στρέμματα,ο 4ος 3 στρέμματα και ο 5ος 5 στρέμματα εντός των οποίων υπάρχουν οι ανωτέρω καλλιέργειες.

          Περί τα τέλη Μαίου +++ διαπιστώθηκε για πρώτη φορά ότι άρχιζαν να κιτρινίζουν και να ξεραίνονται τα φύλλα των ανωτέρω φυτών μας σταδιακά,αργότερα οι καρποί που σχηματίζονταν και εν τέλει ξεράθηκαν και τα ίδια τα φυτά-δένδρα και στον κορμό τους.Αμέσως,με τα πρώτα συμπτώματα βλάβης των καλλιεργειών μας, ήδη απο τέλη Μαίου απευθυνθήκαμε στην Δ/νση Γεωργίας Καρδίτσας,η οποία και προέβη,δια των γεωπόνων της σε αυτοψία και έλεγχο των κτημάτων μας.Διαπιστώθηκε έτσι εν τέλει,περί τα μέσα Ιουνίου ++,μετά απο επανειλημμένους ελέγχους,επισκέψεις και εξέταση δειγμάτων απο τα κτήματά μας,ότι η βλάβη που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται,οφειλόταν στο γεωργικό φάρμακο που χρησιμοποιήσαμε ,αφού η πρώτη εγκαλουμένη δεν μας επώλησε "ΡΑΟΥΝΤΑΠ",ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΩΛΕΙ τον Ιανουάριο του +++,αλλά το γεωργικό φάρμακο "ΑΡΣΕΝΑΛ",που η κυκλοφορία του είναι απαγορευμένη στο εμπόριο,αποτελεί στρατιωτικό υλικό και είναι άκρως επικίνδυνο για ανθρώπους και πράγματα αν χρησιμοποιηθεί κατα τον τρόπο που το χρησιμοποιήσαμε εμείς ,δηλ.χωρίς να ληφθεί κανένα προφυλακτικό μέτρο,δεδομένου ότι είναι καρκινογόνο ενώ παράλληλα προξενεί και ολοκληρωτική καταστροφή των φυτών με τα οποία έρχεται σε επαφή.Πράγματι σήμερα(Αυγουστος ++) διαπιστώθηκε απο την ανωτέρω υπηρεσία η ολοκληρωτική πλέον βλάβη δια παντός των κλημάτων και δένδρων των καλλιεργειών μας.Επιπλέον διαπιστώθηκε,πέραν αυτής και ότι,λόγω των επιβλαβών και καρκινογόνων ουσιών του φαρμάκου αυτού,τα κτήματά μας είναι ακατάλληλα για οιαδήποτε καλλιέργεια και για το μέλλον,αφού στο έδαφος αυτών έχουν εισχωρήσει επικίνδυνες για την υγεία και την ζωή ακόμα ανθρώπων και ζώων,ουσίες του φαρμάκου.

          Ενημερώσαμε αμέσως την εγκαλούμενη απο τις αρχές Ιουνίου +++ η οποία μας εκμηστηρεύθηκε ,εν` όψει του μεγέθους της ζημίας,αφού πώλησε το φάρμακο τούτο και σε άλλους γαιοκτήμονες του χωριού μας με τα ίδια αποτελέσματα,ότι τα δοχεία της τα παρέδωσε προς εμπορία ο υιός της δεύτερος εγκαλούμενος και ότι δεν υπολόγιζε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη καταστροφή.Σε επαφή που είχε τούτος μαζί μας,προτείνοντάς μας οικονομικό συμβιβασμό στο ύψος της αξίας της προσδοκώμενης εσοδείας του καθ` ενός μας για το έτος +++,για να μην προβούμε στην άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας εναντίον τους,μας ομολόγησε με την σειρά του ότι είχε παραλάβει τα φάρμακα απο έναν υπάλληλο του ΟΣΕ ονομάτι +++ και μας παρακάλεσε να μην εμπλέξουμε τον τελευταίο στην όλη ιστορία,αφού τα δοχεία εκλάπησαν απο στρατιωτική εγκατάσταση και ότι τούτος (ο 2ος εγκαλούμενος) αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

          Επειδή απο τις παραπάνω ενέργειες των εγκαλουμένων και με την συμμετοχή και των δύο καταστράφηκαν ολοκληρωτικά οι ανωτέρω καλλιέργειές μας και επιπλέον κατέστη ανέφικτη η  χρήση των κτημάτων μας για κάθε καλλιέργεια εις το μέλλον ,με αποτέλεσμα η καταστροφή που επήλθε επ` αυτών(κτημάτων και καλλιεργειών) να είναι  ολοκληρωτική.

          Επιπλέον,λόγω των επικινδύνων για την υγεία και τη ζωή ακόμη καρκινογόνων ουσιών του φαρμάκου, εκτέθηκε σε κίνδυνο η ζωή μας και η υγεία μας,καθώς και η ζωή και η υγεία των ανθρώπων που ήλθαν σε επαφή με το καρκινογόνο φάρμακο,πρίν γνωρίσουμε τις συνέπειές του,όπως τα μέλη των οικογενειών μας,που επισκέπτονταν τα κτήματα και εκτελούσαν διάφορες αγροτικές εργασίες επ` αυτών αλλά και τρίτων ατόμων που τα κτήματά τους γειτνιάζουν με τα δικά μας ,ενώ οι συνέπεις των επικίνδυνων και καρκινογόνων ουσιών του φαρμάκου στην υγεία μας ειναι ακόμη άγνωστες σε μάς και δεν γνωρίζουμε με τι μορφή θα εκδηλωθούν.

          Επειδή η  καταστροφή που προκλήθηκε στα κτήματά μας και στις φυτείες μας είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ξεπερνώντας το ποσό των +++ για τον καθένα,με τους πιό πρόχειρους υπολογισμούς της ανωτέρω υπηρεσίας,για την οποία ζημία ρητά επιφυλασσόμαστε να εγείρουμε εναντίον των υπαιτίων εγκαλουμένων τις οικείες αγωγές στα πολιτικά Δικαστηρια.

          Επειδή οι ανωτέρω πράξεις των εγκαλουμένων προβλέπονται και τιμωρούνται απο τους ποινικούς νόμους(273,381,382,394,422,423 ΠΚ κλπ)

          Για τους λόγους αυτούς Εγκαλούμε τους ανωτέρω +++για τις ανωτέρω πράξεις και Αιτούμαστε την νόμιμη τιμωρία τους.

          Δηλώνουμε ότι παριστάμεθα ως πολιτικώς ενάγοντες εναντίον τους,για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστημεν απο τα εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον μας, για +++€ παρ` εκάστω,με την ρητή επιφύλαξη αναζητήσεως και απαιτήσεως μείζονος ποσού ηθικής βλάβης έναντί τους,αλλά και κάθε άλλης περιουσιακής μας ζημίας,ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών δικαστηρίων.

Μάρτυρες προτείνουμε τους: +++και πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μας διορίζουμε τον δικηγόρο Καρδίτσας Ανδρέα Βρόντο του Αποστόλου

                                        ΟΙ ΕΓΚΑΛΟΥΝΤΕΣ

                                        

 Βρόντος Ανδρέας,δικηγόρος καρδίτσας

24 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ +++ ΠΛΗΜ/ΚΕΙΟΥ +++

ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΛΗΣΕΩΣ(άρθρα 42,52 ΚΠΔ, 118,120 ΠΚ)

+++++

Προς Τον δικηγόρο του Πρωτοδικείου Καρδίτσας Ανδρέα Απ. Βρόντο, κάτοικο Καρδίτσας

 

          Δια της παρούσης δίνω ρητή εντολή και χορηγώ ειδική πληρεξουσιότητα στον δικηγόρο του Πρωτοδικείου Καρδίτσας Ανδρέα Απ. Βρόντο, όπως εμφανιστή κατά τη δικάσιμο της +++ ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου ++ όπου εκδικάζεται  η με ΑΒΜ +++ και ΑΒΩ +++ ποινική υπόθεση μου κατά της +++, κατηγορουμένης, με το από ++++ συνταχθέν κατηγορητήριο, για τα αδικήματα 1) της εξύβρισης λόγω και έργω  κατ` εξακολούθηση, 2) της απειλής κατ` εξακολούθηση,3) της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών ,4) της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και 5) της απλής σωματικής βλάβης, κατόπιν υποβολής της από +++ εγκλήσεώς μου εναντίον της επί των ανωτέρω πράξεων υποβληθείσης ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλη/κών Καρδίτσας την +++ και προβεί ενώπιον του δικάζοντος ανωτέρω δικαστηρίου σε

24 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Μηνύσεις / Εγκλήσεις

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ +++

Δήλωση περί ανακλήσεως εγκλήσεως

++++

 

Κατά της +++, κατοίκου + +++ είχα υποβάλλει τις κάτωθι εγκλήσεις για τα παρακάτω αδικήματα που τέλεσε εις βάρος μου , συντάχθηκαν δε και οι σχετικές κατωτέρω ποινικές δικογραφίες εις βάρος της και συγκεκριμένα

           

1)την από +++ έγκλησή μου για το αδίκημα της εξύβρισης με λόγο και έργο κατ` εξακολούθηση που τελέστηκε στην +++ την ++++ και +++, που πήρε αριθμό ΒΜ ++++, συντάχθηκε δε επ` αυτής η με   ΑΒΩ +++ ποινική δικογραφία κατά της κατηγορουμένης και το από  ++ κατηγορητήριο για το ανωτέρω αδίκημα, η δε υπόθεση έχει προσδιορισθεί να εκδικασθεί, μετά από αναβολές, ενώπιον του Μον. Πλμ/κείου +++ την +++++.

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013